Solo usuarios registrados pueden comentar y agradecer, Logueate o Registrate

Autor Topic: Titan Editor + Conexion Remota  (Visto 423 veces)

0 Miembros and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rogeralexander on: June 28, 2020, 05:40:28 PM

  • Colaborador
  • 0 puntos por ventas
  • *
  • Rank: Puto amo
  • Posts: 290
  • Gracias recibida: 2616
  • 00
Buenas tardes, en este momento paso a regalar un Update que le realice a el editor de titan tech se le agrego conexion REMOTA
sin nada mas que decir les dejo el link OJO desde su liberación solo agregue esta utilidad si existen bugs o incompatibilidad reportarlos y cuando tenga un tiempo se liberan los fix.

PD: tengo entendido que dicho editor funciona al 100% con BaseDatos TT


Compatible con MUEMU un 80% pronto arreglare mas cosas suerte.

IMAGENES



DESCARGA


CREDITOS:
Titan Tech Source

Conexion remota:
Fix imágenes
Fix agregar monedas
Fix editar personajes
rogeralexander
« Ultima edicion: June 29, 2020, 07:18:51 PM by rogeralexander »

Offline binhchivn #1 on: June 29, 2020, 01:38:02 AM

It's nice, but the problem of socket arrangement has not been handled well, and the editor for wcoin, wcoinp for emu is not working yet.

Offline rogeralexander #2 on: June 29, 2020, 02:17:05 AM

  • Colaborador
  • 0 puntos por ventas
  • *
  • Rank: Puto amo
  • Posts: 290
  • Gracias recibida: 2616
  • 00
It's nice, but the problem of socket arrangement has not been handled well, and the editor for wcoin, wcoinp for emu is not working yet.

Fix Edit CashShop

thanks for the report the bug was fixed

Gracias:


Offline binhchivn #3 on: June 29, 2020, 02:41:12 AM

It's nice, but the problem of socket arrangement has not been handled well, and the editor for wcoin, wcoinp for emu is not working yet.

Fix Edit CashShop

thanks for the report the bug was fixed
WcoinC, WcoinP, GoblinPoint can be added, but only increased without reducing, the problem of socket items has not been improved. Can you share the source, sir, or try to improve it, it will be very useful, thank you very much!

Offline rogeralexander #4 on: June 29, 2020, 02:45:30 AM

  • Colaborador
  • 0 puntos por ventas
  • *
  • Rank: Puto amo
  • Posts: 290
  • Gracias recibida: 2616
  • 00
It's nice, but the problem of socket arrangement has not been handled well, and the editor for wcoin, wcoinp for emu is not working yet.

Fix Edit CashShop

thanks for the report the bug was fixed
WcoinC, WcoinP, GoblinPoint can be added, but only increased without reducing, the problem of socket items has not been improved. Can you share the source, sir, or try to improve it, it will be very useful, thank you very much!

to reduce just put -3 or the number that you want to subtract in the socket what is the problem?

Offline binhchivn #5 on: June 29, 2020, 02:57:10 AM

It's nice, but the problem of socket arrangement has not been handled well, and the editor for wcoin, wcoinp for emu is not working yet.

Fix Edit CashShop

thanks for the report the bug was fixed
WcoinC, WcoinP, GoblinPoint can be added, but only increased without reducing, the problem of socket items has not been improved. Can you share the source, sir, or try to improve it, it will be very useful, thank you very much!

to reduce just put -3 or the number that you want to subtract in the socket what is the problem?
I had thought to put "-" before and tried it out, but I couldn't put the "-" character sir :)

Now when adding an item like this



Socket item problem, I think that the placement of attributes is wrong so that when adding item socket is wrong index

Offline rogeralexander #6 on: June 29, 2020, 03:04:06 AM

  • Colaborador
  • 0 puntos por ventas
  • *
  • Rank: Puto amo
  • Posts: 290
  • Gracias recibida: 2616
  • 00
It's nice, but the problem of socket arrangement has not been handled well, and the editor for wcoin, wcoinp for emu is not working yet.

Fix Edit CashShop

thanks for the report the bug was fixed
WcoinC, WcoinP, GoblinPoint can be added, but only increased without reducing, the problem of socket items has not been improved. Can you share the source, sir, or try to improve it, it will be very useful, thank you very much!

to reduce just put -3 or the number that you want to subtract in the socket what is the problem?
I had thought to put "-" before and tried it out, but I couldn't put the "-" character sir :)

Now when adding an item like this



Socket item problem, I think that the placement of attributes is wrong so that when adding item socket is wrong index

Fix image item Test please

« Ultima edicion: June 29, 2020, 03:11:17 AM by rogeralexander »

Offline rogeralexander #7 on: June 29, 2020, 03:12:00 AM

  • Colaborador
  • 0 puntos por ventas
  • *
  • Rank: Puto amo
  • Posts: 290
  • Gracias recibida: 2616
  • 00
Link de updates en el tema principal

Gracias:


Offline rogeralexander #8 on: June 29, 2020, 04:02:17 AM

  • Colaborador
  • 0 puntos por ventas
  • *
  • Rank: Puto amo
  • Posts: 290
  • Gracias recibida: 2616
  • 00
Fix editar pesonajes Puntos,nivel etc
Compatible con MuEmu
Ultimos Fix ya realizados

Gracias:


Offline binhchivn #9 on: June 29, 2020, 04:31:22 AM

Fix editar pesonajes Puntos,nivel etc
Compatible con MuEmu
Ultimos Fix ya realizados
Good job. Just fix socket item

Offline CAPITOL #10 on: June 29, 2020, 01:50:33 PM

still cant edit character details, only inventory is working

Offline GX_KYO #11 on: June 29, 2020, 03:58:31 PM

Si puedes agregarle la opcion de agregar opciones 380 (la opcion rosada) a los items seria muy útil.
Killing me one breath at a time... Cutting you with my pair of lives... So go on and lay me down to rest, You make it painless, painless!
I can't... I can't... I can't...
I can't feel ANY PAIN!

Offline rogeralexander #12 on: June 29, 2020, 07:19:35 PM

  • Colaborador
  • 0 puntos por ventas
  • *
  • Rank: Puto amo
  • Posts: 290
  • Gracias recibida: 2616
  • 00
still cant edit character details, only inventory is working

test bro thx for your report

Offline rogeralexander #13 on: June 29, 2020, 07:22:37 PM

  • Colaborador
  • 0 puntos por ventas
  • *
  • Rank: Puto amo
  • Posts: 290
  • Gracias recibida: 2616
  • 00
Si puedes agregarle la opcion de agregar opciones 380 (la opcion rosada) a los items seria muy útil.

lo tendre en cuenta gracias por la sugerencia

Offline Daniel@ #14 on: June 30, 2020, 12:58:57 AM

la coneccion remota ha estado funcionando desde siempre jajajaja en cualquuer vercion del editor titantech. 😂😂😂😂😂 y si tienes duda de como hacerlo mandame mp y te digo como jajaja
« Ultima edicion: June 30, 2020, 01:01:49 AM by Daniel@ »

Offline Daniel@ #15 on: June 30, 2020, 12:59:55 AM

tienes que ver que los seriales funcionen corectamente para muemu y titantech si estas empesando de 0

Offline rogeralexander #16 on: June 30, 2020, 02:15:32 AM

  • Colaborador
  • 0 puntos por ventas
  • *
  • Rank: Puto amo
  • Posts: 290
  • Gracias recibida: 2616
  • 00
la coneccion remota ha estado funcionando desde siempre jajajaja en cualquuer vercion del editor titantech. 😂😂😂😂😂 y si tienes duda de como hacerlo mandame mp y te digo como jajaja
que extraño porque baje los sources del editor y no tiene conexion remota por ningún lado pero es sencillo si no te es útil solo no lo utilices no le veo función a tu comentario fuera de lugar..

Offline CAPITOL #17 on: June 30, 2020, 02:32:58 PM

still cant edit character details, only inventory is working

test bro thx for your report

Yes, im using Louis files, still can't edit character . . . its all blank (Downloaded the latest file)

Offline rogeralexander #18 on: June 30, 2020, 09:22:35 PM

  • Colaborador
  • 0 puntos por ventas
  • *
  • Rank: Puto amo
  • Posts: 290
  • Gracias recibida: 2616
  • 00
still cant edit character details, only inventory is working

test bro thx for your report

Yes, im using Louis files, still can't edit character . . . its all blank (Downloaded the latest file)

config.ini
ResetField=ResetCount

Gracias:


Offline Daniel@ #19 on: July 01, 2020, 02:47:51 PM

la coneccion remota ha estado funcionando desde siempre jajajaja en cualquuer vercion del editor titantech. 😂😂😂😂😂 y si tienes duda de como hacerlo mandame mp y te digo como jajaja
que extraño porque baje los sources del editor y no tiene conexion remota por ningún lado pero es sencillo si no te es útil solo no lo utilices no le veo función a tu comentario fuera de lugar..

si tiene y por eso tiene la opcion odbc y hay es donde señalas la ip y la coneccion remota

Solo usuarios registrados pueden comentar y agradecer, Logueate o Registrate

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
12 Replies
1204 Views
Last post November 22, 2016, 04:15:11 PM
by EmmaDCG
1 Replies
6435 Views
Last post April 29, 2020, 12:16:57 AM
by ericksonrqc99
6 Replies
1614 Views
Last post June 18, 2018, 12:54:38 PM
by ljusalfheim
1 Replies
216 Views
Last post October 16, 2019, 11:22:55 AM
by ghostx
3 Replies
161 Views
Last post March 05, 2020, 12:23:06 PM
by Th3Rock